Laidback Luke is een Nederlandse dj en producer geboren in Manilla (Filipijnen). In 1991 kwam Lucas via een vriend voor het eerst in aanraking met elektronische dance muziek. Vanaf dat moment wist hij zeker dat dit zijn toekomst zou worden. In 1995 brengt hij zijn eerste twee platen uit: Loud Flava Volume 1 en Loud Flava Volume 2. Hierna gaat het bergopwaarts met de carriŤre van Laidback Luke, die een jaar na zijn eerste releases internationaal doorbreekt. Door zijn succes gedreven begint hij ook als dj. Vandaag de dag is hij niet meer weg te denken uit de wereldwijde dancesector. In de DJ Mag Top 100 van 2012 staat hij op plek 29. Wil je meer over Laidback Luke te weten komen? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Nicky Romero is een Nederlandse House dj en producer. Hij is geboren in Amerongen en vertrok op jongere leeftijd naar Kingston (Canada), om na een jaar weer in Nederland naar school te gaan. Nick brak door als artiest met zijn nummer My Friend, uitgebracht op het label Spinnin' Records. Fedde Le Grand selecteerde dit nummer ook voor zijn compilatie album Toolroom Knights (Mixed by Fedde le Grand). Al snel viel Nicky Romero op bij de grote namen in de dancescene, waaronder David Guetta. Hij hielp hem omhoog naar de absolute top en samen maakten zij de hit Wild One Two (met de vocals van Sia). Dit jaar houdt Nick plek 17 op de DJ Mag Top 100 bezet en de toekomst biedt alleen nog maar meer perspectief. Wil je meer over Nicky Romero te weten komen? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Sander van Doorn is een Nederlandse dj en producer. Vanaf zijn zestiende draait en produceert hij elektronische dance muziek. In zijn beginjaren als artiest maakte Sander vooral Trance, maar later heeft hij zijn stijl verder uitgebreid met (Progressive) House. In 2008 bracht hij zijn artiestenalbum Supernaturalistic uit. Zijn muziek is behalve wereldwijd ook in Nederland enorm populair. Onder andere op Radio 538 zijn zijn tracks regelmatig te horen. In 2012 maakte hij samen met het jonge dj talent Julian Jordan het nummer Kangaroo, dat lange tijd hoog in de Beatport Charts heeft gestaan. Sander heeft wekelijks zijn eigen radioshow Identity, waarvoor hij de nieuwste tracks selecteert. Wil je meer te weten komen over Sander van Doorn? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

TiŽsto is een Nederlandse dj en producer die is geboren in Breda. Tijs luisterde al op jonge leeftijd naar radioshows als Soul Show en Ben Liebrand in the mix. Begin jaren 90 had TiŽsto al de ambitie om muziek te gaan produceren. Het duurde even voordat zijn muziek aansloeg bij bekende DJ's, maar nadat hij ging samenwerken met verscheidene artiesten bracht hij zijn eerste nummers uit. In 1997 richtte hij zijn eigen platenmaatschappij Black Hole Recordings op. TiŽsto's carriŤre kwam op gang. In 2004 mocht hij draaien tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Hij is maarliefst drie keer tot nummer 1 DJ in de DJ Mag Top 100 uitgeroepen en dit jaar heroverde hij zijn 2e plek van 2009. TiŽsto kenmerkt zich als een experimenterende artiest: in het verleden besloot hij van genre te veranderen met zijn album Kaleidoscope en dit jaar maakte hij het nummer Hell Yeah met Hardstyle duo Showtek. Zijn lef lijkt te worden beloond, want hij beschikt al jarenlang over een groot aantal trouwe fans. Wil je meer te weten komen over TiŽsto? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

W&W is een Nederlands dj en producer duo bestaande uit Willem van Hanegem (zoon van de oud voetballer Willem van Hanegem) en Wardt van der Harst. Met de komst van het duo, dat werd gevormd na een ontmoeting op Trance Energy, werd het genre Tech Trance een heel nieuw leven ingeblazen. Hun unieke sound werd meteen gewaardeerd door Armin van Buuren en sindsdien zijn vele nummers op het label Armada (de platenmaatschappij van Armin van Buuren) uitgebracht. In 2011 vescheen W&W's eerste artiestenalbum genaamd Impact. Dit jaar staat W&W op plaats 25 in de DJ Mag Top 100 genoteerd. Wil je meer te weten komen over W&W? Ga dan naar hun officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

12