Armin van Buuren is een Nederlandse Trance dj en producer. Hij is geboren in Leiden en ging daar naar het Stedelijk Gymnasium. Tijdens zijn studententijd maakte hij zijn eerste hits: Communication en Touch Me. Na zijn studie rechten richtte hij zich volledig op dance muziek. Sinds 2001 heeft Armin van Buuren een eigen radio show: A State Of Trance. Deze wekelijkse uitzending geniet vandaag de dag nog veel populariteit. In 2007 werd Armin door het prestigieuze dance magazine DJ Mag uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Hierna volgden nog 4 nummer 1 noteringen. Zijn laatste artiesten album Mirage uit 2010 stond na de release al op nummer 5 in de Dance/Electronic Albums chart van het tijdschrift Billboards. In oktober 2012 is de documentaire A Year With Armin van Buuren uitgekomen, waarin vijftig minuten lang op Armins leven wordt ingezoomd. Wil je meer over Armin van Buuren te weten komen? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Fedde le Grand is een Nederlandse House dj en producer. Hij is geboren in Utrecht en begon op jonge leeftijd met zijn eigen drive-inshow als dj in plaatselijke clubs in zijn geboortestad. Toen hij naam had gemaakt als diskjockey ging Fedde ook zijn eigen muziek produceren. Zijn doorbraak in de dancescene was in 2006 met het nummer Put your hands up for Detroit. In de loop der jaren heeft Fedde le Grand zijn muziekstijl verder weten te ontwikkelen. Zijn eerste en tot nu toe enige artiestenalbum Output bestond uit een variatie van Funk- en Housemuziek. Later volgde zijn release Autosave, wat het startpunt vormde van een progressievere sound. In 2011 had Fedde een hat-trick van Beatport #1's in de algemene top 10 chart met Autosave, Control Room en zijn remix op Missing van Everything But The Girl. Sinds het begin van 2012 zendt hij zijn eigen radioshow Dark Light Sessions op SiriusXM uit. Wil je meer over Fedde le Grand te weten komen? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Ferry Corsten is een Nederlandse Trance dj en producer. Als tiener luisterde hij naar zijn vaders platenspeler en spaarde hij geld om zijn eerste synthesizer te kopen door autoís te wassen en zelfgemaakte mixen aan kinderen in de buurt te verkopen. In de jaren 90, toen hij opgroeide in Rotterdam, bracht hij soloproducties uit onder verschillende aliassen. Zijn brede muziekstijl werd later Trance, waar Ferry vandaag de dag zijn eigen housy tintje aan geeft. In 2005 richtte hij zijn eigen label Flashover Recordings op. Ferry Corsten heeft ook een wekelijkse podcast op Slam!FM. Corstens Countdown wordt iedere vrijdagavond van 22:00 uur tot 23:00 uur uitgezonden en brengt de nieuwste tracks in Trance en Progressive. In februari 2012 verscheen Ferry Corsten zijn 4e studio-album WKND. Van het album zijn tot nu toe 3 tracks als single uitgebracht: Feel It!, Brute (met Armin van Buuren) en Ain't No Stoppin'. Wil je meer te weten komen over Ferry Corsten? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Hardwell is een Nederlandse House dj en producer. Hij is afkomstig uit Breda en begon al op jonge leeftijd met draaien. Op zijn veertiende werd hij gecontracteerd door een Nederlandse platenmaatschappij en al snel volgden vele boekingen van grote clubs in Nederland. In zijn eerste jaren als artiest maakte Hardwell vooral 'Dirty House'. Deze muziekstroom is in Nederland ontstaan en kwam voort uit de producties van o.a. Afrojack en Hardwell zelf. Zijn verandering van deze 'Dirty House' naar 'Big Room Beats' resulteerde internationaal in grotere populariteit. In 2011 stond Hardwell op plaats 24 in DJ Mag Top 100. Dit jaar steeg hij 18 plaatsen en deelt nu met 4 andere Nederlandse dj's de top 10. In 2010 richtte hij zijn eigen label Revealed Recordings op. Daarnaast heeft Hardwell zijn eigen radioshow Hardwell On Air. Naar eigen zeggen was zijn grootste hit van 2012 Spaceman, die lange tijd hoog in de Beatport charts stond. Wil je meer te weten komen over Hardwell? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

Joris Voorn is een Nederlandse Tech-House dj en producer. Hij komt uit een muzikaal gezin en was daardoor al op jonge leeftijd met muziek bezig. Na zijn architectenstudie in Enschede richtte Joris zijn vizier op electronische dance muziek. GeÔnspireerd door Techno op de radio leerde hij om te gaan met draaitafels en na het winnen van een dj contest werd hij al snel gevraagd voor optredens. Nadat hij in 2002 met succes zijn eerste muziek uitbracht, besloot Joris zijn baan bij een architectenbureau op te zeggen en zich volledig te focussen op muziek. Vandaag de dag is Joris Voorn ťťn van de grote namen in de Technoscene en samen met Edwin Oosterwal bezit hij het meest toonaangevende platenlabel in de Tech-Housebranche: Rejected. Wil je meer te weten komen over Joris Voorn? Ga dan naar zijn officiŽle website of 'like' zijn Facebookpagina.

12